Captains at SEA & Platenpaleis Party

Deze programma-onderdelen in het Adventure Factory Café hebben 1 ding gemeen: FEEST! DJ’s die al jaren op Concert at SEA te gast zijn draaien de gezelligste plaatjes met de nodige dosis humor.

Het openingsfeest op vrijdag is een mooie gelegenheid om op een losse manier kennis met elkaar te maken. Vrijdagavond toveren NPO Radio 2 DJ’s Marc Adriani en Frank van ‘t Hof de Action Factory om tot het Platenpaleis. Voor de zondag roepen de captains je op om letterlijk alles uit de kast te halen onder het mom “ALLE 365 GOED, Het hele jaar feest in één avond!”

Hou je van feesten, maar kun je niet kiezen? Gefeliciteerd, bij Alle 365 Goed vier je een heel jaar feest in één avond! Van Carnaval tot Kerst, van Oktoberfest tot Oud & Nieuw, en natuurlijk jouw eigen verjaardag! Pluk je favoriete feestdag van de kalender en kom gekleed in stijl! Meng je in de mix van dj’s, live artiesten en meeslepende gezelligheid. Laat je verrassen tijdens dit feest der herkenning en dans er op los bij de grootste hits van toen en nu. Alle feestdagen komen voorbij, want ze zijn Alle 365 Goed. En dat moet gevierd worden.

‹ Terug naar overzicht