Praktische informatie en Veel gestelde vragen

Wanneer is Back at SEA?

Back at SEA 2016 vindt plaats van 18 t/m 20 november. Op vrijdag kun je vanaf 15:00 uur inchecken. Op maandag check je om uiterlijk 10:00 uur uit. Het muziekprogramma is net als vorig jaar weer op vrijdag, zaterdag en zondag.

Wat is het adres en hoe kom ik er?

Adres:
Port Zélande
Port Zélande 2
3253 MG Ouddorp

Kijk voor een routebeschrijving op de website van Center Parcs Port Zélande.

Of vul je route in op Google Maps.

Wanneer kan ik inchecken?

Je kunt op vrijdag 18 november vanaf 15:00 uur inchecken. Bij het inchecken krijg je de sleutel van de bungalow en de festivalbandjes overhandigd. Maandag 21 november om 10:00 uur is het tijd om weer uit te checken.

Festivalbandje

Bij het inchecken ontvang je een festivalbandje. Doe het festivalbandje om je rechterpols en hou het bandje het gehele weekend om, gezien bij de festivallocaties gecontroleerd wordt op het bandje door de beveiliging.

Ben je het bandje kwijt geraakt of is het beschadigd? Ga dan even naar de receptie. Dan helpen we je graag verder.

Openingstijden receptie en cycle center

Vrijdag 18 november

Receptie: 09:00 – 20:00 uur
Cycle center: 09:00 – 17:00 uur

Zaterdag 19 november

Receptie: 09:00 – 18:00 uur
Cycle center: 10:00 – 16:00 uur

Zondag 20 november

Receptie: 09:00 – 18:00 uur
Cycle center: 10:00 – 16:00 uur

Maandag 24 november

Receptie: 09:00 – 18:00 uur
Cycle center: 09:00 – 17:00 uur

Waar kan ik parkeren tijdens Back at SEA?

Bij het inchecken krijg je een parkeerplek toegewezen voor je auto. Door ‘De Tent’ kunnen niet alle auto’s geparkeerd worden op de parkeerplaats. Staat je auto bij je bungalow, probeer dan de auto zoveel mogelijk te laten staan om het voor alle Back at SEA bezoekers een zo veilig en prettig mogelijk weekend te laten zijn. Op het park zijn vrijwel alle faciliteiten aanwezig die je nodig zou kunnen hebben, waaronder een uitgebreide supermarkt!

Waar kan ik munten kopen?

Op de festivallocaties heb je munten nodig om drankjes te bestellen bij de bar. Deze zijn te koop voor € 2,75 per stuk, en zijn te allen tijde verkrijgbaar tijdens de openingstijden van De Tent en via de muntautomaten voor de Adventure Factory. Bij beide kassa’s kun je zowel met contanten als pin afrekenen. Te veel gekochte munten kunnen tot maandag 12:00 uur ingeleverd worden bij Food & Drinks Info Point. Munten van Back at SEA zijn niet geldig bij een mogelijke volgende editie van Back at SEA of Concert at SEA.

Is er een pinautomaat aanwezig?

Ja, er is een pinautomaat aanwezig in de Market Dome naast Beauty Center aan Zee.

Toiletten & Garderobe

Op de festivallocaties ‘Adventure Factory’ en ‘Market Dome’ zijn voldoende toiletten aanwezig, echter geen garderobe. In ‘De Tent’ zijn gratis toiletten aanwezig. Er is een garderobe in de tent waar je voor €1,50 je jas op kunt hangen.

Hoe kan ik Center Parcs bereiken?

Voor vragen over het park en de cottages kan je contact opnemen met de parkreceptie 0111-674760 (09:00 uur-17:00 uur).

Belangrijke telefoonnummers

Is er iets mis met je huisje, is er een medisch probleem of heb je een andere vraag? De parkmedewerkers van Center Parcs Port Zélande staan voor je klaar. Bel met één van onderstaande nummers:

Vragen over uw cottage: 0111-674399
Receptie (overige vragen): 0111-674760
Noodgevallen: 0111-674999

Kan ik foto- en/of filmcamera’s meenemen?

Alleen non-professionele foto- en filmcamera’s zijn toegestaan. GoPro’s zijn toegestaan zonder accessoires. Professionele foto- en videocamera’s met zoomlenzen en afneembare accessoires zijn niet toegestaan.

Mogen honden op het park en in festivallocaties?

Huisdieren zijn van harte welkom op het park, maar vanuit hygiënisch oogpunt is het niet toegestaan huisdieren toe te laten in ruimten waar horeca aanwezig is (dus in alle hoofdgebouwen, de Adventure Factory, Market Dome en tent). Voor huisdieren gelden verder de volgende regels:

  • Ze dienen uiteraard vlooi- en teekvrij te zijn.
  • Er geldt een toeslag per huisdier (€ 16,50 per weekend) vanwege de extra schoonmaak van de cottage
  • U dient in bezit te zijn van een geldig reisdocument/ gezondheidsverklaring van uw huisdier. Dit zodat u kunt aantonen dat:
    • Uw huisdier ingeënt is tegen rabies (minimaal 1 maand en maximaal 1 jaar voor aanvang van uw verblijf in ons park
    • Uw huisdier geïdentificeerd is door middel van een chip of een tatoeage.

Mag ik eten/drinken meenemen in de festivallocaties?

Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen in de festivallocaties. Bij de tent vindt een ingangscontrole plaats, mede om te voorkomen dat er glaswerk mee naar binnen gaat.

Kunnen kinderen mee?

Ja, Back at SEA is geschikt voor alle leeftijden. Voor kinderen gelden geen speciale tarieven. Je reserveert een bungalow op basis van volledige bezetting.

Is er een oppasservice voor baby's en kleine kinderen?

Er is (helaas) geen oppasservice op het park aanwezig. Wellicht gezellig om eigen oppas mee te nemen ;-)

Hoe kan ik een persaanvraag doen?

Persaccreditatie kan worden aangevraagd via: info@backatsea.nl

Algemeen

De tickets voor Back At SEA worden verkocht door Agents After All Holding B.V. en Agents After All Holding B.V is zodoende de contractpartij voor de verkoop van de tickets voor Back At SEA. De beslissing over wat wel/niet wordt toegestaan op het festivalterrein wordt genomen door de security bij de festivallocaties. Daarnaast wijzen we je op het Huishoudelijk Reglement van Center Parcs Port Zélande. Iedere deelnemer dient zich tijdens Back At SEA te houden aan dit reglement.

 

Merchandise

De officiële merchandise van Back at SEA is te koop op twee locaties. Overdag is de merchandise tussen 10:00 en 17:30 uur verkrijgbaar in de winkel ‘Aquatique’, gevestigd in de Market Dome. ’s Avonds kun je terecht in ‘De Tent’, naast de garderobe. Hier kun je zowel met contanten als pin afrekenen. Er zijn speciale BAS mokken, truien en t-shirts verkrijgbaar.