BLØF en De Dijk hoofdacts op Back at SEA 2016

01/07/2016

Op 18, 19 en 20 november zijn BLØF en DE DIJK de hoofdact op Back at SEA 2016 op Center Parcs Port Zélande, in Ouddorp. Het bungalowpark ligt op steenworp afstand van de Brouwersdam waar dit weekeinde Concert at SEA voor de 11e keer wordt georganiseerd.

Het hele bungalowpark is exclusief toegankelijk voor bezoekers van Back at SEA en er is plaats voor een kleine 3.000 gasten. Ook dit jaar is er op Back at SEA genoeg te beleven naast de optredens in de festivaltent. Zo zullen onder meer de pool party, huiskamerconcerten, de comedyclub en de Brouwersdamloop weer onderdeel zijn van het programma. De komende weken worden meer namen bekend gemaakt. 

De voorverkoop start dinsdag 5 juli om 10.00 uur via www.backatsea.nl/tickets

Paskal Jakobsen ziet het al helemaal zitten:

“Back at SEA is het kleine broertje van Concert at SEA. Zo’n prachtig bungalowpark vlakbij de Brouwersdam is daarvoor de perfecte locatie. Het is heel wat anders dan met 40.000 man in de zomer. Maar juist het kleinschalige maakt het nou net weer zo leuk. Artiesten doen huiskamerconcerten en unieke optredens. Het voelt als een reünie met de Concert at SEA bezoekers.’’