Boek vanaf dinsdag 5 juli jouw bungalow voor Back at SEA

04/07/2016

Na een weekend genieten op Concert at SEA kunnen we niet wachten om terug te keren naar de Brouwersdam. Dus natuurlijk organiseren we ook dit jaar Back at SEA! Op 18, 19 en 20 november zijn BLØF en De Dijk de hoofdact van de derde editie op Center Parcs Port Zélande.

Vanaf morgen 10.00 uur kun je een bungalow boeken op backatsea.nl/tickets.

Ook dit jaar is er op Back at SEA genoeg te beleven naast de optredens. Zo zullen de pool party, huiskamerconcerten, de comedy club en de Brouwersdamloop weer onderdeel zijn van het programma. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Alvast een voorproefje…

Arrangementen
Je kunt kiezen uit drie typen bungalows: Comfort, Premium en VIP. Prijzen variëren van €55 tot €65,- per persoon per nacht. Je boekt een bungalow voor drie nachten op basis van volledige bezetting. Toegang tot alle programma-onderdelen van Back at SEA is inbegrepen in de prijs.

Bungalows
Alle bungalows hebben een volledig uitgeruste keuken, een eigen badkamer met bad/douche en een open haard. Luxe bungalows hebben een sauna, opgemaakte bedden en broodjesservice.

Renewed
Een deel van de cottages is helemaal vernieuwd, met een eigentijdse look en feel. De keuken en badkamer zijn grondig aangepakt, het interieur is helemaal opgefrist en alle meubels zijn nieuw. Deze bungalows hebben tijdens de verkoop de toevoeging ‘Renewed’.

Kijk op backatsea.nl/tickets voor een overzicht van de bungalows. Niks missen over Back at SEA? Blijf op de hoogte via het Facebook event.