Comedy Café

11/11/2015

Nieuw dit jaar is het Comedy Café in de Action Factory! Daar nodigen de beste stand-up comedians je uit voor een flinke dosis humor, oneliners en rake grappen. Vandaag kunnen we bekendmaken dat Vincent GeersFuad HassenArie Koomen en Roel C. Verburg zullen gaan optreden!

Vincent Geers is theatermaker en stand up comedian. Hij won in 2007 met grote overmacht zowel de jury- als de publieksprijs van het prestigieuze Cameretten Festival.

Fuad Hassen won in 2008 de jury- en publieksprijs van de Culture Comedy Award. In 2013 behaalde hij de finale van het Cameretten Festival waarin de jury hem een glansrijke toekomst voorspelde.

Arie Koomen stond jarenlang op het podium als onderdeel van het duo Arie & Silvester en is natuurlijk bekend van het succesvolle TV programma De Lama’s. Maak je op voor een stortvloed aan grappen!

Als één van de weinige stand-up comedians in Nederland weet Roel C. Verburg stand-up comedy te combineren met muziek. Gewapend met zijn Flying V gitaar speelde hij al met groot succes in vele theaters en op festivals.

>> Programma