Laatste praktische informatie Back at SEA 2016

16/11/2016

Nog maar twee dagen! Je bent vast druk bezig met de laatste boodschappen en het inpakken van je feestoutfit. Hieronder vind je de laatste praktische informatie voor Back at SEA 2016. Wij hebben er ontzettend veel zin in!

Route

Het adres van Center Parcs Port Zélande is Port Zelande 2, Ouddorp. Kijk voor een routebeschrijving op de website van Center Parcs. Of plan je route via Google Maps.

Inchecken

Je kunt op vrijdag 18 november vanaf 12:00 uur inchecken. Bij het inchecken ontvang je de sleutel van de bungalow, het programmaboekje en de festivalbandjes. Vanaf 15:00 uur heb je toegang tot de bungalow. Maandag 23 november om 10:00 uur is het tijd om weer uit te checken.

Vergeet niet om je Nacht Registratie Formulier mee te nemen.

Plattegrond

Benieuwd waar je kan dansen, zwemmen, relaxen en je laatste inkopen kan doen? Hier vind je de plattegrond van Center Parcs Port Zélande.

backatsea_plattegrond_sub2016

Horeca

Op het bungalowpark zijn diverse restaurants aanwezig voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Of je nou wilt genieten van een “All You Can Eat” buffet, een Argentijnse steak of een Italiaanse pizza. Het is er allemaal. Reserveren kan via het “Food & Drinks Info Point” in de Market Dome op vrijdag van 13:00 tot 18:00 uur en zaterdag van 12:00 tot 18:00 uur. Of reserveer telefonisch via 0111- 674782.

’s Avonds kun je in de Adventure Factory terecht voor een lekkere snack. Meer praktische informatie vind je hier!

Kijk terug

ZeelandNet maakt de officiële sfeerverslagen van Back at SEA. Kijk op zaterdag, zondag en na het festival op zeelandnet.nl/video voor alle mooie beelden! En volg ons op Facebook, Twitter en Instagram voor updates, foto’s en de laatste info.