Laatste praktische informatie

19/11/2015

Lees hier de laatste praktische informatie voor Back at SEA 2015. Wij hebben er ontzettend veel zin in!

Praktische informatie

Route
Het adres van Center Parcs Port Zélande is Port Zelande 2, Ouddorp. Kijk voor een routebeschrijving op de website van Center Parcs. Of plan je route via Google Maps.

Inchecken
Je kunt op vrijdag 20 november vanaf 12:00 uur inchecken. Bij het inchecken ontvang je de sleutel van de bungalow, het programmaboekje en worden de festivalbandjes overhandigd. Vanaf 14:00 uur heb je toegang tot de bungalow. Maandag 23 november om 10:00 uur is het tijd om weer uit te checken.

Plattegrond
Benieuwd waar je kan dansen, zwemmen, relaxen en je laatste inkopen kan doen? Hier vind je de plattegrond van Center Parcs Port Zélande.

Horeca
Op het bungalowpark zijn diverse restaurants aanwezig voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Of je nou wilt genieten van een “All You Can Eat” buffet, een Argentijnse steak of een Italiaanse pizza. Het is er allemaal. Reserveren kan via het “Food & Drinks Info Point” in de Market Dome op vrijdag van 13:00 – 18:00 uur en zaterdag van 12:00 – 18:00 uur. Of reserveer telefonisch via 0111- 674782.

Meer praktische informatie vind je hier!

Kijk terug
ZeelandNet maakt de officiële sfeerverslagen van Back at SEA. Kijk op zaterdag, zondag en na het festival op zeelandnet.nl/video voor alle mooie beelden!

Volg ons op FacebookTwitter en Instagram voor updates, foto’s en de laatste info.