Nieuwe namen, Brouwersdamloop en extra huisjes

31/10/2014

Over drie weken is het zover; dan keren we terug naar de Brouwersdam voor een lang weekend met te gekke optredens, relaxen in het tropisch zwemparadijs en lekker eten. Kortom, dan is het tijd voor de eerste editie van Back at SEA!

We verhogen de voorpret met twee nieuwe namen, een leuk sportief evenement en goed nieuws voor iedereen die nog geen bungalow heeft: er is een klein aantal extra huisjes beschikbaar gekomen. In de volgende nieuwsbrief kunnen we het volledige tijdschema bekend maken.

Twee nieuwe namen

We mogen aankondigen dat op de zondag Enge Buren en Liptease & the Backstreet Crackbangers van de partij zijn.

Ze zijn muzikaal, energiek, grappig en blinken uit in briljante persiflages en karikaturen. Enge Buren leent bekende popnummers en geeft daar met absurdistische teksten en arrangementen een geheel eigen draai aan. Dit jaar gemist op CAS? Moet je meemaken!

Daarnaast mag een portie Rock & Roll ook niet ontbreken tijdens een weekend Back at SEA. Genoeg reden om een band als Liptease & the Backstreet Crackbangers bij elkaar te schreeuwen en te laten zien waar ze goed in zijn.

Brouwersdamloop

Het weekeinde is een fijn moment om lekker te sporten. Dat kan natuurlijk ook op Back at SEA! Voor de sportievelingen hebben we daar het volgende op bedacht: op zaterdagochtend verzamelen we op het centrale Plein op Port Zélande en om 09:30 start de eerste Brouwersdamloop. Lijkt het je leuk? Laat het hier dan even weten!

Eten / Restaurants

Een Zuid-Amerikaanse steak? Een goede pizza of pasta? Of gewoon lekker ontbijt aan de deur. Op Center Parcs Port Zélande heb je de keuze hebt uit diverse, sfeervolle restaurants in de Market Dome. We hebben al het heerlijks even voor je op een rij gezet. Bekijk hier een overzicht. Reserveren kan via 0111 674782 of bij aankomst op het park via het Food & Drinks point.

Nog geen bungalow?

Goed nieuws! Er zijn enkele bungalows beschikbaar gekomen voor Back at SEA. Dus, had je nog geen accommodatie en wil je er toch bij zijn? Grijp dan nu je kans!

Tot slot: vandaag is het nieuwe album van BAS-act Matt Simons uitgekomen. Benieuwd hoe dat klinkt? Luister hier in Spotify