Nieuwe namen voor Back at SEA

06/10/2014

Heb je ook zo’n zin in Back at SEA? Wij ook! Het is voor ons allemaal net zo nieuw en dus net zo spannend als het voor jullie is. We zijn in ieder geval heel blij dat jullie er met z’n allen bij zijn en dat we kunnen melden dat Back at SEA is uitverkocht!

We zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest om een fijn weekeinde samen te stellen. Zo’n minivakantie waarvan we zelf ook erg gaan genieten. Met genoeg tijd voor elkaar, leuke activiteiten en vooral goede muziek.

Natuurlijk wisten jullie al dat vrijdag Racoon en zaterdag BLØF zullen spelen in de grote feesttent op het terrein. Maar daar blijft het niet bij. We mogen aankondigen dat ook op vrijdag Ed Struijlaart en op zaterdag Matt Simons van de partij zijn!

De Amerikaanse singer/songwriter Matt Simons scoorde in 2012 een hit in Nederland met ‘With You’. Dit najaar verschijnt zijn prachtige nieuwe album ‘Catch and Release’. Perfecte timing dus!

Ed Struijlaart ken je misschien nog van zijn optreden op Concert at SEA in 2012. Onlangs bracht hij zijn nieuwe single ‘Never’ uit. Het nummer is afkomstig van zijn tweede album ‘Closer Than Skin’ dat op 17 oktober verschijnt.

Met een groep vrienden een spelletje doen past perfect bij een weekeinde in een bungalowpark. Uit eigen ervaring weten we dat de popquiz van DJ’s Wipneus & Pim een hilarische ervaring is. Die jongens mogen dus ook niet ontbreken. Op zaterdagmiddag heb je twee kansen om mee te doen en mooie prijzen te winnen. Op zaterdagavond sluiten ze de feesttent af met een bonte avond zoals alleen zij dat kunnen.