Twee nieuwe namen en win een huiskamerconcert van BLØF!

28/07/2016

Het najaar is nog ver weg maar voor een beetje voorpret is het nooit te vroeg. Daarom trakteren we je vandaag op twee nieuwe namen voor Back at SEA! We kunnen ook al een deel van het comedy programma bekendmaken én je leest hoe je een huiskamerconcert in jullie bungalow kunt winnen.

Wipneus & Pim

Iedereen die bij de eerste editie van Back at SEA was, weet het… DJ’s Wipneus & Pim staan garant voor ouderwets feesten. Oftewel dansen en springen op de leukste platen uit de muziekgeschiedenis. Ze zijn niet bang om er een aantal dansbattles, ‘jongens tegen de meisjes’- en playbackwedstrijden bij te gooien en voor de echte feestbeesten zijn er vele traktaties en prijzen binnen te slepen. (foto: Set Vexy)

Jack & Daniels

We zijn ontzettend blij dat we deze heren opnieuw hebben kunnen strikken voor een optreden op Back at SEA. Vorig jaar traden Paskal en Bas van BLØF voor het eerst sinds de jaren ’90 weer op als duo Jack & Daniels. Dit jaar geven ze hun glorieuze terugkeer van toen een vervolg.

Comedy Café

We hebben onze lachspieren flink kunnen testen vorig jaar en dat beviel goed. Daarom dit jaar terug op Back at SEA: het Comedy Café in de Adventure Factory! Daar nodigen de beste stand-up comedians jou uit voor een flinke dosis humor, oneliners en rake grappen. De eerste namen zijn bekend: Arie Koomen (foto) en Jeroen Pater treden op.

arie_koomen

Win een huiskamerconcert

Huiskamerconcerten op Back at SEA. Ze horen inmiddels bij jullie meubilair. En we hebben leuk nieuws… De eerste vijf huiskamerconcerten (waaronder een optreden van BLØF) worden binnenkort al verloot! Ook kans maken? Boek dan vóór 1 augustus een bungalow op www.backatsea.nl/tickets.

Al geboekt? Dan hoef je alleen maar te duimen voor goed nieuws ;-)

back_at_sea_HK