Wereldrecord Ed Struijlaart op Back at SEA

23/11/2014

Ed Struijlaart heeft het wereldrecord ‘meeste huiskamerconcerten in een weekend’ gevestigd. Hij gaf in twee dagen 44 concerten in huiskamers tijdens de eerste editie van Back at SEA festival.

Twee dagen lang gaf Ed Struijlaart concerten van tien minuten voor de festivalbezoekers. Na 44 concerten, 440 gespeeld minuten, 126 gespeelde liedjes en maar een gebroken snaar werd hij bij de laatste bungalow feestelijk onthaald met champagne door Bas Kennis, toetsenist van BLØF. Nooit eerder speelde iemand zoveel huiskamerconcerten in een weekend.

“Het was zwaarder dan ik had gedacht maar ook leuker! Ik kreeg zo veel energie terug van de mensen, hun gastvrijheid en de sfeer van het festival. Ik ben wel volledig gesloopt, maar voldaan en trots!”, aldus Ed Struijlaart.

De eerste editie van het uitverkochte bungalowfestival Back at SEA is succesvol verlopen. Bezoekers beleefden op bungalowpark Port Zélande in Zeeland optredens van onder andere Racoon en BLØF, een poolparty en het hardloopevenement ‘Brouwersdamloop’. Het festival wordt georganiseerd door de makers van Concert at SEA.